• 1400/09/22

پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع)، در پیامی هفته پژوهش و فناوری را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، در متن پیام تبریک دکتر "سید فخرالدین مصباح اردکانی" آمده است:

به نام خدا

روح پرسش‌گری و پی‌بردن به چرایی پدیدهها و ناشناخته‌های علمی پیرامون، پیوسته مورد توجه و علاقه متفکران و اندیشمندان به ویژه اعضای هیئت علمی، پژوهش‌‌گران و دانشجویان بوده و خواهد بود. هفته پژوهش و فناوری، یادآوری است بر اهمیت پژوهش و تفکر پژوهش محور که می‌تواند در کسب موفقیت‌های هر مجموعه‌ نقش عمده و بسزایی داشته باشد و به عنوان تلنگری برای هموار نمودن مسیر توسعه علم و دانش به شمار آید. امروزه پژوهش یکی از مهم‌ترین نیازهای یک کشور برای دست‌یابی به پیشرفت و توسعه پایدار در حوزه‌های تحقیقات و فناوری‌های نوین، کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان به ویژه در حوزه‌ی سلامت است.

با گرامی داشت و تبریک روز و هفته پژوهش به استادان، پژوهشگران و دانشجویان، امید است با تلاش و همت و نهادینه‌کردن تفکر پژوهشگرانه، در سایه تحقیقات و ابتکارات، این امکان فراهم گردد تا بسیاری از ایده‌های ذهنی به واقعیت تبدیل گردند و شاهد موفقیت‌های بیشتر در تولید و توسعه علمی کشور در حوزه‌ی سلامت باشیم./م.مختاری

دکتر سید فخرالدین مصباح اردکانی – رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان