• 1401/09/30

پیام تبریک رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1401

....

رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع)، در پیامی، فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی 1401 را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، در متن پیام تبریک "دکتر سید فخرالدین مصباح اردکانی" آمده است:

به نام خدا

" گویند عارفان، هنر و علم کیمیاست           و آن مس که گشت همسر این کیمیا طلاست"

ماه مهر آغاز فصل رویش و رستن، شکفتن و جوانه زدن و گام نهادن در مسیر سخت، اما دلنشین دانایی است.

آغاز سال تحصیلی 1401 را به اساتید، دانشجویان و یاری دهندگان خستگی ناپذیر در عرصه دانش، پژوهش و فرهنگ تبریک گفته، امید که تمام تلاش ها به ارتقا دانش، به کار بستن آن و پیشرفت و بهروزی جامعه بینجامد./م.مختاری اردکانی

دکتر سید فخرالدین مصباح اردکانی رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان