• 1401/09/30
مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان

برگزاری جشن رویش دانشجویان نوورود

.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، مراسم جشن رویش دانشجویان نوورود در مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان برگزار گردید.

در این جشن رئیس مجتمع، معاون پشتیبانی و فرهنگی دانشجویی، اساتید و دانشجویان رشته های تغذیه و بهداشت عمومی کارشناسان و کارکنان مجتمع حضور داشتند.

"دکتر مصباح اردکانی " رئیس مجتمع در این مراسم ضمن تبریک پذیرش دانشجویان گفت: زندگی علمی، تحولی بزرگ در زندگی هر شخص است. دانشگاه محیطی پویا بوده و برای حفظ آن بایستی روندی رو به رشد داشته باشد. دانشجو رکن اصلی پویایی دانشگاه است که باید با برنامه ریزی و اعتماد به نفس و تکیه بر توانایی ذاتی خود در تقویت آن بکوشد.

وی بیان داشت مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان یک مرکز آموزشی کوچک است که اهداف بلند مدت خود را بر پایه تربیت انسان های بزرگ تدوین نموده است. تاکنون با یاری خدای بزرگ و تلاش پیوسته مدیران، اعضای هیئت علمی، کارشناسان و کارکنان مجتمع بهویژه دانشجویان به موفقیتهایی دست یافته است که بدون شک شما دانشجویان نوورود نقش انکارناپذیری در روند روبهرشد این مسیر خواهید داشت.

دکتر مصباح در ادامه مراسم، با تشریح ضوابط و مقررات آموزشی رشتههای بهداشت عمومی و تغذیه به سوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ داد.

"سجاد مرادپور" معاون فرهنگی دانشجویی مجتمع در ادامه، حیطهها و برنامههای فرهنگی دانشجویی و مختصری از قوانین انضباطی را برای دانشجویان تشریح نمودند.

در ادامه ضمن معرفی رشتههای بهداشت و تغذیه به دانشجویان، توانایی، نقش و جایگاه دانشآموختگان این دو رشته در سلامت جسمی و روحی جامعه یادآوری گردید. همچنین فراهم بودن امکان ادامه تحصیل دانشجویان در مقاطع بالاتر و میزان موفقیت دانشآموختگان دورههای قبل مطرح گردید و به نحوه  برخورداری و چگونگی استفاده دانشجویان از سهمیه استعدادهای درخشان به عنوان تسهیلات ورود به مقاطع بالاتر پرداخته شد.

پخش کلیپ های معرفی شهرستان و دانشکده همچنین معرفی مسئولین و همکاران مجتمع از برنامههای دیگر این مراسم بود.

سرانجام با اهدای شاخهی گل به دانشجویان و گرفتن عکس دسته جمعی در یک نشست و گفتگو و فضای صمیمی و گوش فرادادن به دغدغهها و خواستههای دانشجویان مراسم به پایان رسید.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها