• 1404/09/02
  • - تعداد بازدید: 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان

پیام معاون فرهنگی دانشجویی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم(ع) سپیدان به مناسبت آغاز هفتهٔ بسیج

معاون فرهنگی دانشجویی مجتمع در پیامی، فرا رسیدن هفتهٔ بسیج مستضعفان را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، در متن پیام "سجاد مرادپور" آمده است:

از جمله دستاوردهای ارزنده انقلاب شکوهمند اسلامی، تحقق ایده غنی و همسو با آرمان‌های این انقلاب، برخاسته از بطن جامعه بود که در مفهومی مردمی، تحت عنوان بسیج مستضعفان، به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بنیان یافت و این نهال نوپا، اکنون به مدد درایت رهبری فرزانه و با همت و عزم بسیجیان پرتلاش، در قالب درختی تنومند بالیدن گرفته که همهٔ جامعه، از سایه‌سار آن بهره‌مند می‌گردند.
بسیج مجموعه‌ای توانمند است که در طی سال‌های حیات انقلاب اسلامی، دستاوردهای ارزنده‌ای را برای جامعه به ارمغان آورده و حوزهٔ سلامت مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم(ع) سپیدان نیز مفتخر است به بهره‌مندی از حضور بسیجیانی شایسته و پرتلاش که این روحیهٔ جهادی و معنوی را در رفع چالش‌های سلامت و توسعهٔ اهداف این حوزه، به ویژه در مناطق محروم به کار بسته‌اند.
استادن، همکاران و دانشجویان بسیجی با حضور دلگرم کننده خود در مواقع بحران، توانسته‌اند راهگشا و امیدبخش باشند و بازویی توانمند برای حوزهٔ سلامت منطقه در تحقق رسالت خطیری که بر دوش دارند.
همزمان با آغاز هفتهٔ بسیج مستضعفان، قدردان ارادهٔ خالصانه و حضور صادقانهٔ جامعه بسیجیان کشور در تعالی و بالندگی هرچه بیشتر میهن عزیزمان بوده و به ویژه همراهی شایستهٔ این عزیزان با حوزهٔ سلامت را صمیمانه ارج می‌نهیم.

این‌جانب با آرزوی سلامت روزافزون برای بسیجیان ارجمند، امیدوارم به مدد بهره‌مندی شما عزیزان از این روحیهٔ معنوی و خدمت‌گزار، همواره شاهد اهتزاز پرچم افتخار و سعادت بر فراز وطن عزیزمان باشیم.

 

سجاد مرادپور

معاون فرهنگی دانشجویی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها,آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 138891
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید