مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان
سمینار پژوهشی دانشجویی با موضوع نقش پروتئین وی بر کنترل وزن
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، سمینار پژوهشی دانشجویی با موضوع " نقش پروتئین وی بر کنترل وزن" زیر نظر کمیته تحقیقات مجتمع، با تدریس سحر هوشیار دانشجوی ترم شش رشته علوم تغذیه در سالن همایش مجتمع با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.
سحر هوشیار گفت: در این سمینار در رابطه با نقش پروتئین وی بر کنترل وزن صحبت می کنیم.
چاقی یک اختلال پیچیده و چند عاملی است که در اثر تجمع غیرطبیعی و بیش از اندازه چربی در بدن تعریف میشود. چاقی منجر به بیماریهای قلبی عروقی از جمله پرفشاری خون، دیابت، بیماری های تنفسی، انواع سرطان، کاهش باروری و… می شود. چاقی از طریق شاخص توده بدنی یا BMI و دور کمر تشخیص داده و طبقه بندی می شود. به منظور کنترل وزن در افراد چاق توصیه می گردد تغییر در شیوه زندگی از جمله تغییرات رژیم غذایی و کاهش انرژی دریافتی هم چنین افزایش فعالیت بدنی انجام گیرد. تغییرات رژیمی می تواند در برگیرنده تغییر در میزان و نوع پروتئین دریافتی باشد. پروتیین وی که محصول جانبی تولید پنیر است در بهبود ترکیب بدن و هم چنین کنترل اشتها می تواند موثر باشد. نتایج مطالعات موجود بیانگر نقش موثر پروتئین وی در افزایش توده ماهیچه بدن می باشد. اما درخصوص نقش این پروتیین در کاهش توده چربی و وزن بدن نیاز به اجرای مطالعات بیشتر است.
نظر دهید