• 1402/02/17

سمینار پژوهشی دانشجویی با موضوع تأثیر مکمل یاری کورکومین بر PCOS

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، سمینار پژوهشی دانشجویی با موضوع " تأثیر مکمل یاری کورکومین بر PCOS " زیر نظر کمیته تحقیقات مجتمع، با تدریس خانم هانیه اله دادی دانشجوی ترم شش رشته علوم تغذیه در سالن رازی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.

هانیه اله دادی گفت: سندرم تخمدان پلی کیستیک شایع ترین اختلال درون ریز و دلیل ناباروری در میان بانوان است. از علائم این بیماری می توان به آکنه، ریزش مدل موی مردانه و هرسوتیسم اشاره کرد.

شیوع PCOSدر جهان 4-20 درصد است. علت این بیماری تاکنون ناشناخته است اگرچه چاقی، ژنتیک و کم تحرکی در ایجاد بروز آن دخیل هستند.

روش های درمان این بیماری عبارتند از: اصلاح سبک زندگی و دارو درمانی و مکمل های گیاهی نظیر کورکومین. مکمل یاری کورکومین ممکن است اثرات مثبتی در قندخون و مقاومت انسولینی داشته باشد./م.مختاری اردکانی