• 1403/03/16

دومین نشست هم‌اندیشی روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌ها و مجتمع ‌های آموزش عالی سلامت شهرستان ‌های فارس در سپیدان

رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان از برگزاری دومین نشست هم‌اندیشی روسا و معاونین  آموزشی دانشکده‌ها و مجتمع ‌های آموزش عالی سلامت شهرستان ‌ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، دومین گردهمایی روسای دانشکده‌ها و مجتمع ‌های آموزش عالی شهرستان ‌های استان فارس در این مجتمع برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی روسا و معاونین  آموزشی دانشکده‌ها

"دکتر سید فخرالدین مصباح اردکانی" گفت: در این گردهمایی روسای دانشکده‌ها به بیان نظرات و مسائل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی دانشجویی و اداری مالی موجود پرداختند.

هم‌چنین افزود: در این نشست پیشنهاد‌های در زمینه ارتقاء سطح کمی و کیفی و راهکار‌های ارائه ‌ی هر چه بهتر خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی عنوان شد و در مورد برطرف کردن مشکلات مشترک در زمینه‌ ها‌ی تأمین اعضای هیئت علمی مجرب، خوابگاه دانشجویی، چارت سازمانی، منابع مالی و چالش‌ های موجود بحث و تبادل نظر گردید.

در پایان، بر تداوم برگزاری این گونه نشست ها به صورت فصلی با حضور معاونین و مدیران دانشگاه تاکید شد./م.مختاری اردکانی