• 1403/06/21

بازدید دانشجویان کارشناسی علوم تغذیه مجتمع از معاونت رفرنس غذا و دارو واقع در دانشکده داروسازی شیراز

دانشجویان کارشناسی علوم تغذیه مجتمع از معاونت رفرنس غذا و دارو شیراز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع باقرالعلوم (ع) سپیدان، تعدادی از دانشجویان گروه کارشناسی علوم تغذیه با سرپرستی مهندس زهرا مقیمی مسئول درس کارآموزی در صنعت از معاونت رفرنس غذا و دارو واقع در دانشکده داروسازی شیراز بازدید کردند.

در این برنامه ضمن بازدید از زیرمجموعه های این معاونت و جلسه توجیهی و معارفه دکتر بهرامی از مسئول تضمین کیفیت این سازمان به معرفی و توضیح انواع زیر مجموعه ها شامل بخش های شیمی، بیولوژی و بافت شناسی، میکروبیولوژی مواد غذایی، میکروبیولوژی دارو، شیمی و فیزیک دارو، سم شناسی و تضمین کیفیت، و هم چنین به تشریح کارکرد هر یک از این زیر مجموعه ها پرداخته شد.

حوزه فعالیت این معاونت در بررسی و انجام آزمایشات کنترل کیفیت تولیدات مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه مورد استفاده در صنایع و کارگاه های تولیدی محصولات خوراکی و آشامیدنی، نمونه ارجاعی دادگاهی و قضایی هم چنین کنترل و ارزیابی (ممیزی) فعالیت های آزمایشگاهی بخش دولتی و خصوصی می باشد./م.مختاری اردکانی