• 1400/09/02
مرکز آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان

برگزاری وبینار آموزشی تغذیه و سلامت جوانان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) وبینار آموزشی تغذیه و سلامت جوانان در تاریخ 1400/8/30 ساعت 16 با هدف حفظ سلامت جوانان با همکاری مریم جلوداری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان برای دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی جدید رشته های تغذیه و بهداشت عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان برگزار گردید.

مریم جلوداری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت با توجه به نقش جوانان در جامعه ، پایین بودن سواد سلامت تغذیه ای را دلیل تغذیه ناسالم در جوانان ذکر نمود و نقش آموزش را در ارتقاء سواد سلامت تغذیه بسیار موثر برشمرد.

وی افزود: بهبود شیوه زندگی در حفظ و ارتقای سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است. در این وبینار به استفاده از هرم غذایی به عنوان الگویی برای تغذیه سالم اشاره شد./ م . مختاری

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده