• 1404/08/05
  • - تعداد بازدید: 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان

بازدید شبانه مسئول پیگیری امور مراکز آموزشی شهرستانها، از مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان

پس از وقوع زلزله های اخیر در شهرستان سپیدان، مسئول پیگیری امور مراکز آموزشی شهرستانها از مجتمع باقرالعلوم (ع) سپیدان شبانه بازدید کرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، دکتر «علی خانی جیحونی» به‌صورت میدانی از ساختمان‌ها و فضاهای آموزشی مجتمع بازدید کرد. این بازدیدها با همراهی رئیس و معاون فرهنگی دانشجویی مجتمع انجام شد و هدف آن بررسی وضعیت ایمنی، پایداری سازه‌ها و ارزیابی نیازهای مقاوم‌سازی و بازسازی های احتمالی بود.

 

 

 دکتر «خانی جیحونی» در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت بالای ایمنی و آرامش دانشجویان، اظهار داشت: با توجه به جایگاه ویژه‌ دانشجویان و اهمیت فراهم کردن زیر ساخت های مناسب برای پرسنل و دانشجویان، این بازدید به‌ منظور اطمینان از ایمنی فضاها و بررسی شرایط برای ادامه‌ی فعالیت‌های آموزشی در محیطی امن انجام شد.

 

 

وی هم چنین ابراز امیدواری کرد که بتوان با رایزنی‌های لازم و تأمین اعتبارات مناسب، طرح‌های ایمن‌سازی ساختمان‌ها را اجرا نمود. 

در ادامه رییس مجتمع «دکتر سید فخرالدین مصباح اردکانی» گفت: سلامت و امنیت دانشجویان اولویت نخست ماست و اقدامات لازم برای ارتقای استانداردهای ایمنی با جدیت دنبال خواهد شد.

در پایان، دکتر خانی از همکاری و همراهی مدیران مجتمع و کارکنان در اجرای سریع بازدیدها قدردانی کرد./م.مختاری اردکانی

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها,اخبار
  • کد خبری : 136356
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید